Uw gezondheid, onze zorg

’t Station Drunen is een multidisciplinair gezondheidscentrum met zelfstandig werkende therapeuten. De samenwerking tussen de verschillende disciplines maakt het mogelijk om klachten van patiënten vanuit diverse invalshoeken te onderzoeken en/of gecombineerd te behandelen. Zo dragen wij er samen zorg voor dat de inwoners van Drunen en omgeving de persoonlijke zorg krijgen die zij nodig hebben!

lancering nieuwe website

Uw gezondheid, onze zorg

’t Station Drunen is een multidisciplinair gezondheidscentrum met zelfstandig werkende therapeuten. De samenwerking tussen de verschillende disciplines maakt het mogelijk om klachten van patiënten vanuit diverse invalshoeken te onderzoeken en/of gecombineerd te behandelen. Zo dragen wij er samen zorg voor dat de inwoners van Drunen en omgeving de persoonlijke zorg krijgen die zij nodig hebben!