Kinderfysiotherapeut( i.o.)

Vacature kinderfysiotherapie in Best

Wegens groei van onze praktijk zijn we op zoek naar een enthousiaste kinderfysiotherapeut.

Wie zijn wij?

FysioCompany is een samenwerkingsverband van meerdere fysiopraktijken.

Fysiocompany Best is gespecialiseerd in kinderfysiotherapie en is gevestigd in het Gezondheidspunt. Verschillende medische disciplines zijn te vinden in dit 1e lijnszorgcentrum.

Er is een unieke samenwerkingsverband tussen kinderergotherapie, diëtiek, psychologie (kind en jeugd), logopedie en podotherapie aanwezig.

Hierdoor zijn wij in staat om optimaal kwalitatieve zorg aan kinderen kunnen bieden. Daarnaast werken wij veelvuldig samen met de regionale ziekenhuizen en revalidatiecentra.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een empathisch, ondernemend en zelfstandig werkende kinderfysiotherapeut waarbij de kwaliteit van de behandeling voorop staat. Daarnaast verwachten we dat je bereid bent actief deel te nemen aan onze verschillende netwerken en nevenactiviteiten. Om zo de groei van de praktijk positief te ondersteunen.

Wat bieden we?

De mogelijkheid om meteen te starten is aanwezig.  Als (bijna) afgestudeerde kinderfysiotherapeut is een (afstudeer)stage te combineren. Door de groei is er een opbouwende agenda mogelijk. Vanaf september 2021 betreft het een volledige waarneming van 24 uur per week.

Ben je geïnteresseerd?

Overweeg jij onze nieuwe collega te worden? Neem dan contact op met Riëtte van Beerendonk voor meer informatie over deze vacature op telefoonnummer 073-6232222. Sollicitaties kunnen worden gemaild aan r.v.beerendonk@fysiocompany.nl